NM-veka søker frivillige!

NM-veka søker frivillige!
Rogaland idrettskrets er vert for NM-veka 2018, og søker nå frivillige som kan hjelpe oss med å gjøre NM-veka til en suksess.
NM-veka er et helt nytt konsept som skal samle idretter, store som små, i Rogaland i august. Norgesmestre i hele 24 idretter skal kåres på bare fem dager, og da trenger vi frivillige krefter.
Arenaene er i Stavanger, Sola, Randaberg og Sandnes. Les mer om NM-veka HER
 
Vi trenger frivillige innenfor fire ansvarsområder.
• Beredskap, som overordnet har ansvar for kontakt med – og oversikt over at sikkerheten på arenaen blir ivaretatt. Oppgavene her blir å ha kontakt med aktuelle etater og med arrangør om sikkerhet.
• PR/Marked, vi trenger frivillige som kan hjelpe til med å ha en oversikt over idretter, som kan dele ut program og brosjyrer og rett og slett være med på å synliggjøre NM-veka der vi er.
• Transport, vi trenger frivillige som kan være med på å organisere transport eller selv være transportør av arenadekor mellom arenaer, som kan hente gjester på Sola Flyplass, kjøre andre frivillige som trenger transport og lignende oppdrag under NM-veka.
• Arena, vi trenger det frivillige som kan ha oversikt over renhold på arenaen og vakthold. Her trengs det også noen som holder kontakten med dugnadsklubbene og vertskapet, og å hjelpe til med å montere dekor.

Meld deg som frivillig her 
 
Hilsen 
Rogaland idrettskrets